1 december

1 december och det betyder - 24 dagar till julafton - 19 dagar till min födelsedag - ungefär 30 dagar till nyår - och jag får öppna det första paketet i min paketkalender! Det är helt enkelt bara att börja räkna ner, helt underbart i mina öron!

Way above the clouds in the sky, sing it!

Showen går ikväll i USA och jag kommer få rejält med panik om jag inte lyckas hitta någon sida där jag kan se den live.

Lite sådär

ph: by me
Jag har haft en bra och lååång dag och nu har mamma precis varit här och lämnat lite saker som jag behövde och hon hade även köpt ett par nya strumpbyxor till mig och det tackar man ju inte nej till, så tack för det mamma♥

Celebrating xmas the California way!

Säger godmorgon med dessa gryma bilder! Ren konst helt enkelt, min dag idag är lång, riktigt lång och historia lektionen på 3 timmar gör den inte direkt bättre. Ikväll ska jag också sitta med näsan i psykologiböckerna i timmar och läsa på om det psykodynamiska perspektivet menmen det ska nog bli bra! Hoppas att ni får en toppen dag!

Imitation


En måndagskväll.

Just nu väntar jag på att tvätten ska torka och sen ska jag äta något för min mage skriker helt seriöst. Senare ikväll blir det nog snöbollskrig med Agnes om jag inte kommer ihåg helt fel? Låter inte helt fel i mina öron!

Älskar dig plutten♥

Det där som körs på repeat.

Rihanna - Cheers (drink to that)

Om ni inte har lyssnat på den innan, lyssna nu! Helt klart den bästa låten just nu och jag har varit beroende sen den kom ut. Tycker iof att hela hennes album är riktigt grymt! Och det hittar ni här om det skulle vara så att ni har lyckats missa det haha. Laaaater.

They say that things just can't grow beneath the winter snow.

ph: av mig och pappa, från slottet igår

It rolls in from the sea.

ph: by me, tagna igår på julskyltningen på stan
Jag hade verkligen en supermysig dag igår! Uppträdandet gick superbra och när vi var på julmarknad på slottet fick jag med mig en fin ring hem av mamma och pappa och att gå på stan var så himla fint. Jag älskar när dom sätter upp alla lysen överallt och särskilt sådär på kvällen när det lyser så fint!
Hugs♥

1 advent.

Glad 1 advent! Jag sitter hemma och laddar inför ett uppträdande och ska snart sätta mig i bilen med paranteserna och åka in till stan. Efter att det är gjort så blir det jul på slottet och julskyltningen på stan, mysigt värre! Hoppas att ni får en grym dag!
ph: by me, en extreeemt glad Cecilia igår haha

- What started out as a simple altercation -

Fytusan vad grymt!

Lussekatter.

ph: by me, today

Vaknar i ett vitt vinterland.

ph: by me, this morning
Idag vaknade jag tidigt men för en gångs skull så känns det helt okej, mer än helt okej! För nu ska det julbakas, och jag ska ut och fota men allra först ska vi äta en stooor frukost!
Godmorgon♥

-0490-

ph: bilder från västervik innan jag flyttade i sommras
Ibland saknar jag det trygga så himla mycket, jag saknar att veta exakt vart jag har folk och vilka som alltid kommer finnas där för mig. Jag saknar att slippa tänka när jag går, fötterna vet vart dom ska. Jag saknar att känna igen alla röster runt omkring mig. Ibland saknar jag det så jävla mycket♥

.

I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
but together, we’ll live forever, we found the youth fountain
our love is crazy, we’re nuts, but I refused counsellin’



Hippie.


Hemma över helgen.

ph: by me, just right now
Nu är jag nere i Ekenäs hos mammsen och pappsen över helgen, eller ja jag måste in till stan och jobba imorgon men annars så! Jag har hunnit smäcka i mig en pizza och nu är jag så mätt att det känns som om jag ska spricka.
Laaaatero

Transparent, svart, spets och volanger


Så himla fucking amazing!

You know we're superstars


ph: by me
Snön fortsätter komma och jag har gjort allt som jag ska göra idag så nu ska jag krypa ner under en filt med pepparkakor och te och sätta på någon mysig film eller kanske lyssna på julmusik? Det är ju trots allt bara 29 dagar kvar till julafton nu. Snacka om att julkänslorna börjar komma!
Hugs♥

And you take that to new extremes.

Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)

Så jäkla fint.


We owe it to the young

Gladtjej det där kan jag ju säga! Har åkt runt med mamma och pappa och handlat och hämtat lite julstjärnor och sådana saker så nu är mitt rum fint, och en masa ljus är tända. Nu ska jag mysa ner mig framför en film tillsammans med en påse julskum, inte helt fel!

Calling out winter.

Känns lite som att min önskan har slagit in för så här se det ut när jag tittar ut genom fönstret, underbart helt enkelt! Men nu måste jag klä på mig för även om vi är lediga idag så ska jag på utvecklingssamtal.
Hugs♥

I want a world in motion

Wildfox

Väderprognosen finns på facebook.

Jag har verkligen missat helt att det har regnat/snöat hela dagen, eller? Med tanke på hur mycket det står på facebook: "Snöööööö", "Är det bara jag som tycker snö är mysigt?", "Fy fan vilket väder" eller "Jag vill ha sommar inte regn" så är det ju lite svårt att inte märka haha. Men jag ska inte klaga för jag älskar snö, dock har den inte kommit till Kalmar än men jag håller tummarna för att jag ska vakna till ett vitt vinterlandskap!
ph: by me last year

BACKSTAGE@Lanvin for H&M catwalk.

bilderna hittar ni hos jak&jil

Cecilia

Musik, mode, foto, skratt, träna, sjunga&spela, vänner, fester, sommaren, julen, när den första snön faller, nyår, inspiration och galen (?)
Där har ni saker jag är och saker jag gillar, saker jag kommer blogga om och saker som jag gör. Förhoppningsvis kommer det vara några saker som ni gillar också. Over n out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0