I needed a break, needed a change

Så här har jag hoppat runt idag! Har även hunnit klippa mig därav den snygga frisyren som jag aldrig lär lyckas med själv (även om jag tänker försöka!)
Over n out

New #2.


En skinnclutch som jag fick utav farmor innan jag åkte därifrån i torsdags. Har velat ha något liknande rätt länge så blev verkligen superglad + att den är i äkta skinn så den kommer bara bli snyggar och snyggare ju mer den används! Ciao!

Streetsmart

ph: STREETFSN/StreetTONIC

Silvrigt nagellack är det snyggaste på länge så tror att jag ska köpa ett imorgon. Känns som den färgen som kommer vara målad på mina fingrar ända fram till sommaren! För övrigt ska jag klippa mig imorgon med men det lär bara bli topparna om inte frisören kommer med någon toppen idé haha..

I line 'em up and watch 'em fall

Äntligen är den här dagen slut var jag nära på att säga haha men det är faktiskt så jag känner. Är så otroligt trött och mitt huvud dunkar fortfarande. Men trots det så blev det en riktigt lyckad fika med vännerna och efter det träning.
ph: från i tisdags

Out and about

Nu ska jag snart börja dra mig in mot stan för att först ta en fika med några fina tjejor för att utnyttja sista dagen på lovet (hejhej deprimerad). Efter det blir det träning! Hoppas att ni får en bra dag♥

Wild hearted - Abbey Lee

by: streetfsn

New #1.


Hemma från Agnes - Nu slappa

Nu är jag äntligen hemma från Agnes, känns som att jag har varit borta ständigt i flera veckor och aldrig tagit det lugnt. Men ikväll ska det bli ändring på det, tänker bara slappa framför några bra filmer och melodifestivalen för Love Generation är med i kväll (Red One har skrivit låten, alltså kan det inte bli mycket annat än grymt?!). Laaaater!


Jag älskar dig vännen tillsammans klarar vi allt♥

For the moment.

Låtar som jag lyssnar mycket på just nu, både gammalt och lite nyare. Rätt blandat och så men riktigt bra, utan musik så hade allt varit så otroligt mycket tråkigare! Ciao!

My Chemical Romance – SING
Adam Tensta – Scared Of The Dark (With Billy Kraven)
Dj Laz – Move, Shake, Drop
Adiam Dymott – Catch Me If You Can
Ron Pope – Porch Light
Erik Hassle – Are You Leaving
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
3OH!3 – DONTTRUSTME - Explicit Album Version
Tragiskt grym! men videon är grymt mörk...

Sandstorm

Kläder från: missselfridge/Acne/Topshop
Det här är vad jag har suttit och knåpat på under dagen, om jag begav mig ut på en jordenrunt resa just precis nu så är det här vad jag snabbt skulle slänga ner i väskan. Om jag hade ägt det vill säga haha! Men riktigt fint är det i alla fall och precis så här är det jag vill se ut i vår&sommar. Ciao!

Nu är det dags för fredagsmys!

Den här dagen har inte gått i många knop haha... Förutom träningen imorrse som var riktigt jobbig men välbehövlig efter att man har bott hos farmor hela veckan. Kvällens planer blir fredagsmys tillsammans med den bästa, egentligen skulle Astrid kommit hit från Viken och hälsat på men det blev inställt så hon kommer om 2 veckor istället! Och sen skulle vi ha klassfest ikväll med men jag orkar verkligen inte, är inte pepp så myskväll låter väldigt mycket bättre i mina öron!
två random bilder från veckan som snart har gått

Abbey Lee


One more chance to make it happen right now.


Kliiiickbar bild!
Så här såg jag ut för någon dag sedan, och juste glöm inte att ni kan klicka er in HÄR för att följa min blogg!

Kate


Home sweet home.

Nu har vi äntligen kommit hem igen efter att ha suttit i bilen i nästan 5 timmar. Det doftar god mat från köket nu så ska strax springa iväg och äta men hinner slänga in lite mer bilder från i förrgår! Ciao!



Jag tänker och hejar på dig det vet du

Catch me if you can

Nu ska vi snart ut och äta med några vänner till familjen som pappa jobbar med som bor här i Skara. Hoppas att ni får en superbra och mysig kväll♥

This would be my national anthem

Klockan är bara 11 men det känns som att jag har varit uppe i minst 10 timmar även om det bara är sen 8 imorrse. Har i alla fall hunnit med en långpromenad, ett varmt bad och en stor frukost!

- Whitney Port -

Vi håller på med en engelska presentation i skolan just nu och man fick skriva om vad/vem man ville så jag valde Whitney Port. Allt blir så grymt mycket roligare när man får skriva om något man gillar, i det här fallet mode! Whit har ju så himla fin klädstil också, helt klart en stooor favorit!
collage som jag har satt ihop till min ppp

Breakfast club numero uno

Dålig uppdatering jag vet men jag chillar (?!) runt här i Skara (går rätt snabbt, ingen storstad direkt..) Om några timmar ska vi iväg och träffa ännu mer släkt och ja imorgon ska vi nog träffa mer släkt igen och på torsdag morgon åker vi hem! Och på frågan om min släkt är stor så säger jag bara en sak, 25 kusiner. Men jag ska verkligen inte klaga för det är så himla kul att träffa alla då även om min släkt är en riktig svennesläkt (läs något i stil med SvenssonSvensson familjen haha) Men egentligen är väl det något positivit? För man har ju alltid så himla kul!
ph: tagna igår morrse, det bästa med att vara borta OCH ha lov är att man kan äta stor frukost för en gångs skulle haha!

Acne&Converse


För ett par timmar sedan landade vi hemma hos farmor och sen dess har vi hunnit äta god mat och ta en promenad. Idag så var pappa och jag på stan i Skövde också! Fick med ett par nya jeans från Acne och ett par Converse som jag visar när jag kommer hem tror jag det blir. Hugs♥

Nu sticker jag!


Det snöar från en blå himmel

Nu är vi framme i Skövde efter en lång bilresa som började vi halv 9 imorrse! Nu blir det en snabb fika sen måste jag byta om och fixa till mig lite innan vi åker iväg för att fira min underbara farmor. Ciao!





ph: tagna på vägen hit och precis

If nothing really matters then what's the use?

Hola guapas! Just nu sitter jag i bilen med pappa mot första stoppet som är släkten i Skövde sen ska vi fira Farmor i Skara och på måndag blir det gå på stan och lite sånt. Sen bär det av mot farmor och en till del av släkten som bor i Skara där vi ska stanna till Torsdag. Ciao!


ph: shelsfrankblog

Destinee&Paris

Det här är det bästa jag någonsin har hört på Youtube genom tiderna, hittade den för några dagar sedan precis när låten kom ut och dom är verkligen helt otroliga + att dom bara är 15&16 år och här sitter man själv i Kalmar med en godis påse haha. Men så ska dom ju släppa en skiva också... (Agnes hälsar att hon älskar dom!!)

-

Sitter och kollar på gamla bilder på datorn, är verkligen helt slut för Emma var tvungen att gå upp vid halv 9 imorrse så Felicia och jag fick helt enkelt göra det samma. Det positiva är att jag kom iväg och tränade och att det gick riktigt bra! Nu ska jag bara iväg och jobba om en halvtimma med och sen träffa Agnes ikväll innan jag åker iväg i ett par dagar. Ciao!
ph: sommaren 2008

L.A.M.B

4 delar ur Gwen Steffanis visning med sitt märke L.A.M.B, den långklänningen hade så mer än gärna fått bo i min garderob kan jag ju säga!

Lovet är äntligen här!

Hola people! Kan väl börja med att säga att jag spräckte mina svarta jeans igår vilket på något sätt satte standarden på den dagen. Sen på kvällen skulle jag dansa så åkte glatt iväg till gymmet men passet var ersatt med aerobics, vi var 5 stycken + ledaren och ja... Det var något i stil med Susanne Lanefelts knippass (läs inte min grej).
Men ikväll blir det mys med 4 fina tjejer så jag har sprungit runt i lägenheten och städat som en idiot och kan nu stolt säga att det är renare än vad det har varit på länge. Ciao!


ph: av Agnes / på mig i sommras

Hooked to the silverscreen

ph: vogue.com, NY fashionweek

Har en jättekort lunch i skolan och behövde skriva ut lite papper så sitter i bibblan med några kompisar! Slutar ganska sent idag men sista lektionen är sång så är inte särskilt jobbigt. Ciao!

Pick a star on the dark horizon and follow the light

Godmorgon people! Hoppas att ni har sovit gott för det har jag gjort, och börjar inte för än nu vid tjugo i 10 så har haft en skön och lång sovmorgon.

Det finaste hittills under NY fashionweek.

Min favorit utav allt det som jag har sett när jag har kollat runt på style och lite andra sidor bland dom visningar som redan gått är helt klart Rodarte! Deras visning har precis som många andra kvar mycket av kamelfärgerna med mönster och olika material.

collage by me

Black Gold.

Diesel Black Gold f/w 11/12

Skinn, svävande längder, hippie inspirerade bältet, svart, materialmixer och en hel del attityd!

Rejoice every time you hear the sound of my voice Just know that I'm looking down on you smilin'

Har inte skrivit mycket idag vet.. Har mest sprungit fram och tillbaka över hela stan hela dagen känns det som men dansen och sången har jag hunnit till . Skönt att få dansa, bara att få höra den dunkande musiken som går in genom hela kroppen och underbart att få sjunga. Bara låta musiken gå in i en, den mest underbara känslan som finns. Ciao!
Så här ser det ut på mitt rum just nu!

Baby, there ain't no other way


Just telling you.

Kom hem för någon timma sedan och har hunnit slänga i mig lite mat efter två pass på gymmet. Har spenderat eftermiddagen med bästa Agnes som jag skrev innan, vi fikade i några timmar och sen gick vi lite snabbt på stan. Jag älskar dig gumman!♥ Vad har ni gjort idag? Var ni med pojkvän, bästa vännen eller kanske familjen? Hoppas i alla fall att ni har tagit till vara på era nära&kära! Hugs♥








Valentines day!

Alla hjärtans dag idag och den ska man spendera med någon man älskar. Så eftersom varken jag eller Agnes har pojkvänner så kommer vi spendera eftermiddagen/kvällen tillsammans. Tror nog att det blir en runda på stan, lång fika på Kullzenska och sen en hel del snack! Sounds lovely to me, hur kommer ni att spendera eran alla hjärtans dag?♥
ph: världens finaste vän vid namn Agnes Andersson!
Hoppas att ni får en underbar dag!

Monday morning

Godmorgon people! Och glad alla hjärtans dag borde jag kanske säga med!♥ Hoppas att ni får en superbra dag så hörs vi senare ikväll när jag kommer hem. Ska försöka hinna ta outfit bilder också någon gång under dagen så det kanske dyker upp sen. Ciao!




Inspiration for wednesday


22.12

Jag tror att jag har hittat min nya kärlek? En lat jävels guide till MVG i alla ämnen! Först trodde jag att det bara skulle vara en massa tips om att man ska plugga, plugga, planera och plugga lite till. Men killen har faktiskt en hel del seriösa tips!

Sunday brunch

Hoppas att ni har haft en bra dag hittills! Min började toppen med det på bilderna ovan men efter det har den fortsatt med så enormt mycket matteplugg att det känns som att jag är på väg att gräva min egna grav... Ciao!

Bandofoutsiders


I'm in love... Rag&Bone

Eftersom jag äntligen har börjat ta tag i att beta igenom alla dom visningar som redan gått i NY så lär det dyka upp en hel del inlägg fyllda med nya kollektioner. Och tro mig, hittills har jag sett så grymt mycket snyggt så att man nästan börjar längta efter hösten/vintern 11/12 redan nu! Mängder med lager på lager fortfarande, dova färger mixat med accenter och hos Rag&Bone som ni ser bilder från nedan så fanns det en hel del röda & blå plagg, stickade & ibland fodrade knästrumpor, stickat med mer textur och jackor som liknar dom i burberry prorsums senaste kollektioner, fast i ny tappning. Men det som VERKLIGEN gick igenom hela kollektionen var dom blockfärgade linjerna. Men ingenting emot mig då jag tycker att dom är helt a.m.a.z.i.n.g!
Ciao!

Jason Wu



style.com/unknown backstage/unknown backstage
Jason Wu F/W 11/12


Mina favoriter från Jason Wus F/W visning!

Lovin'

Om ni vill så kan ni följa mig via bloglovin' här!

Something new.

There's gonna be times
When people tell you that you can't live your dream
This is what I tell them
Never Say Never

I'M ON THE RIGHT TRACK BABY I WAS BORN THIS WAY

Det här har jag längtat efter läänge kan jag helt klart säga! Lady Gagas nya singel Born this way har äntligen släppts och den är mer än bra. Men kan Lady Gaga bli något annat än bra? Soundet är lite råare & mer discobeat och texten är ungefär som hennes låtar brukar vara, den fastnar och sitter där den sitter! Men jag måste säga att jag tycker att det är något bra. Vad tycker ni om hennes nya låt, är det en stor hiss eller en riktig förlorare? Ciao!


om ni vill lyssna på låten klicka på bilden


Ni kan göra som mig och klicka hem låten HÄR också!



- MC -

Man kan säga vad man vill om hennes musik men stilen den har hon i alla fall om ni frågar mig! Allt jag säger är ta en titt på bilderna nedan och medan ni gör det (om ni är så där otroligt duktiga som jag och kan göra två saker samtidigt) så kan ni klicka HÄR och lyssna på en låt som är lite uttjatad nu men ändå lika bra! Ciao!

Like every rose has its thorn

För andra kvällen på raken ligger jag i sängen och ser på film... nästan lite för underbart men om en timma så måste jag dra mig utåt om jag ska hinna till zumbapasset på gymmet! Känner inte för det idag men är alltid kul när man väl kommer dit så det är bara att göra det. Ciao!






Home is where your heart is

För någon dag sedan fick jag ett litet ryck och ville verkligen göra om men går ju inte eftersom jag bor inneboende. Fick helt enkelt nöja mig med att kolla runt på en mängd underbara bilder, kan bara säga så här: Om 6 år hoppas jag på att (läs kommer!) bo så här.

Ciao!♥

You'll find it's gonna be okey

Det var inte helt lätt att gå upp idag och inte att klä på sig heller så det fick bli något skönt! Kan lova bättre bilder till i eftermiddag. Ciao!






-

You only live ONCE but if YOU do it right once is enough

Soon... I get to lay down

Är helt död, kroppen är så trött och huvudet är så trött att jag inte ens orkar resa mig ur sängen. Har legat här sen jag kom hem från gymmet... och ja.. något säger mig att jag kommer ligga kvar tills jag somnar! Ciao!






Har inte så mycket bilder för tillfället så ni får se dom här på Shay Mitchell från Troix, Ferbruari 2011

Det lägger sig på hög..

Just nu känns det som att min NO-lärares högsta mål i livet är att få mig till att bli hjärndöd... Har kämpat på sen 7 när jag kom hem från dansen och känner att det börjar bli dags att lägga ner nu, måste bara läsa igenom allt en gång till sen får vi köra på min vanliga attityd inför prov, det får gå som det går för jag kan inte göra något mer än mitt bästa!
Sleep tight!

That's what you said

Kom hem för ett litet tag sen och det var bara att dra fram NO boken direkt och börjar plugga inför provet imorgon.. Men om 1 timma är det dans så ser ut att bli en bra kväll ändå!

I was by your side til the very end


Idag slutar jag vid 3 så dagen är inte särskilt lång, skönt! Kör, en hel del redovisningar och matte är vad som står på schemat. Ciao!



Kate Moss knows how to do Fashion week.


Bjorg 2011

Bjorg jewellery 2011



Med det här säger jag GOD morgon

Om ni har dåligt morgonhumör så har jag helt klart (ja jag kan lova) något som muntrar upp er här. Det är människor som honom som ser till att det finns lycka på jorden! Och om det inte muntrar upp er så kommer ni i alla fall att sitta och dra liiite på munnen (hoppas jag)... Det här är alltså sånt som jag skrattar åt:


Not all of them who wander are lost


tagna i söndags på morgonen


Har haft en skön studiedag, Agnes kom hit och vi fikade och snackade. Och efter att hon gick hem så har jag gjort min supergoda kycklingwook och nu är det ett par avsnitt till av Hellcats som gäller!

Förändring.

Nu kan ni få se vad jag och Felicia (läs mest felicia) har hållit på med sen 4 när hon kom hit. Tog sitt lilla tag som vanligt och jag var ungefär lika nervös som vanligt men här är i alla fall resultatet och jag är riktigt nöjd!

Thinking of the ocean

ph: collage av mig, missselfridge/makeupstore/nelly/VILA/chicy


Lite vårinspiration fyllt med olika korall, aprikos, plommon och knalliga färger. Har kollat runt på olika sidor ganska länge nu på förmiddagen och hittar så himla mycket fint men plånboken inte bar säger nej den skriker nej, surt..
Hugs♥

And I can tell just what you want


Things fantastic

- Så sprang jag runt hela dagen igår tillsammans med Sofia -
Nu har jag i alla fall lämnat av Sofia på tåget för någon timma sedan och sen tog jag en lång omväg på vägen hem tillsammans med kameran. Laaater!

Sofia är här

Sofia kom hit igårkväll och nu ska vi ut på stan, laaater people!

Troian Bellisario

Den som inspirerar mig mest den här månaden är helt klart Troian! Hon har snygg stil, är en riktigt bra skådespelerska och otroligt söt. Tycker att hennes hår är så fint också, ska färga mitt eget hår på söndag och funderar på att göra det lite mörkare så att det går lite i hennes toner. Bilderna är så fina också för dom är lite sommriga och ljusa, sånt kan behövas nu när lååånga februari har börjat!  Här är lite bilder som är tagna för inte så länge sedan (om jag inte minns helt fel?) på Troian!
Hugs♥

Yoga!

Nu drar jag iväg in mot stan för att gå på yogan!

Thursday 17.23


Adore Chanel.

För fint, nästan så att man blir tårögd huh? Det här är helt klart mina favoritbilder på länge! Chanels stil är lika fantastisk som alltid och den första bilden skulle man ju kunna dö av, sminket, håret och det faktum att bilden är svartvit, 5/5 kan man också säga!

IKEA

- Ljus
- Filt
- Klädhängare

Lysa upp vintermörkret.

Så har jag glidit runt på IKEA och City Gross idag tillsammans med mamma. Kom hem vid 1 och nästan direkt ramlade ett fint gäng tjejer in genom dörren. Det var tänkt att vi skulle jobba på vårt grupparbete men så blev det självklart inte... Så sitter och gör det nu istället.
Hugs♥

Maybe someday

Nu har jag precis vaknat och ska snart släpa mig upp ur sängen, gårkvällen var mysig och kom hem vid halv 12 så jag är utvilad idag, skönt! Om någon timma kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka ut till IKEA och kolla på lite saker. Vi är ju ändå lediga idag (hur gött???) Laaater people!


Slänger in en sommarbild bara för att jag saknar det så mycket..

Mot Emelie

Nu har jag dansat och slängt i mig lite mat och ska snart dra mig mot Emelie där det vankas mys med några tjejer! Tror att det kommer bli en riktigt skön och mysig kväll, hugs♥


ph: fina brudar på insparken

In to the wild

PH: Magazine: L'Officiel February

RSS 2.0